fredag 3 december 2010

ojsan :)


oj! upptäckte att jag inte skrivit på ett tag :) Men har inte vetat vad jag ska skriva om. Men blev lite sugen på att skriva nu när jag satt och läste på en kompis blogg. På tal om det! Jag saknar dig jättemkt Ida! Det va sjukt längesen jag träffade dig och nu när jag läste på dig blogg så kom jag och tänka på allt vi gjort tillsammans! Saknar gamla tider! Hoppas verkligen vi kan träffas snart igen! Vi va ju så sjukt bra kompisar innan, vad hände efter 9:an igentligen? "/ Hoppas inget är förändrat mellan oss? Saknar dig gumman! Kan sitta och skriva hur mkt som helst om oss! men nej, blir inte så ikväll! <3

måndag 8 november 2010

Mike Blomkvist!


Vi har varit tillsammans i lite mer än 4 månader nu. Tiden går så sjukt fort. Det känns som bara några veckor sen jag sov hos dig första gången. Jag tror inte du förstår hur mycket jag tycker om dig! Hur mycket du har ändrat i mitt liv och gjort allt så mycket bättre. Jag mår bra nu, nu när jag har dig. En pojkvän som verkligen bryr sig om mig och tar hand om mig! Du är helt underbar! Det här gått 4 månader, men vi har fortfarande inte sagt " dom tre orden" till varandra. Men snart tror jag vi känner oss redo för det. Jag tycker verkligen om dig grymt mycket! Tack att du finns Mike! <3

tisdag 19 oktober 2010

Projekt och företag!

Sjuuuuukt tråkigt! men får snart åka hem! Tänkte baka något gott hemma sen, någon som kan komma på nått gott man kan baka? Funderar på en helt vanlig kladdkaka. men får se vad det blir.

Saknar min underbara Mike! Vill vara hos dig nu och bara mysa! Men jag ska ju till Nybro imorgon och mysa massa med min Mike. Du är bäst!! <3

Skolan!

Nu har jag datorkunskap... sjukt tråkigt... Ont i ryggen och trött är jag med. Vill bara till Nybro just nu och gosa med min Mike som ligger och sover! Fusk på hög nivå! Men men får väl hoppas att det händer något kul snart, innan jag somnar här vid datorn. När jag kommer hem sen ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och mysa i soffan med en film eller något, har inte lust med så mkt annat! Hoppas ni får en bra dag!




Har inte så mkt bilder på min skoldator, men det får bli en bild på min Underbara Mike nu! Tycker om dig sjukt mkt sötis!! <3

måndag 18 oktober 2010

Sängen!

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och pratar med Mike på msn. Sjukt trött är jag med, tänkte jag skulle skriva lite här och sen sova. Ska ju upp tidigt till skolan imon som vanligt. Datorkunskap i 3,5 timme och sen projekt och företag i 3,5 timme... jippie.. ne, inte direkt! Men men, överlever nog det med.
Haft en jätte mysig helg hos Mike! Massa mys, film och gott! Jag har kommit fram till att jag har en helt underbar pojkvän, super gullig och snäll mot mig! Och snart har vi varit tillsammans i 4 månader! Och fler hoppas vi verkligen att det blir. Ja, det va nog det jag tänkte skriva ikväll... jo, en sak till... Jag tycker verkligen om min Mike sjukt mycket!! Men godnatt på er nu! <3

Ny layout!

Tyckte det behövdes lite förändring är. Finns det någon som har lite tid över och är duktig så får ni mer än gärna hjälpa mig att fixa till min blogg lite! Det uppskattar jag gärna!

tisdag 21 september 2010

Hemma nu!



Nu är jag hemma igen efter en lång dag i skolan! Datorkunskap i 3,5 timme och sen projekt och företagande i 3,5 timme! Väldigt seg dag... Sov hela buss resan hem!
Är lite dålig på att uppdatera här på bloggen men här kommer mest ut tankar och så när jag måste skriva av mig lite hade jag tänkt.
Känns som om det är ganska mycket som händer nu. Orkar inte dra upp allt.

Imon beger jag mig till Underbara Mike igen! Helgen ska med spenderas med Mike, vart får vi se! Även ledig på måndag så det blir lång helg denna helgen som kommer nu! Nästa helg är FULL packad verkligen! Skördefest, servering, Kelly och Macke kommer hem, projekt arbete med skolan! Usch blir trött av att bara tänka på det! Men Men...

Saknar Kelly väldigt mycket med, har inte träffat henne nu på väldigt länge och vi hade ett ganska känslosamt samtal föra veckan! Det gjorde bara att man saknar en underbar vän mer! <3

Tycker verkligen om min Mike sjukt mycket! <3

tisdag 14 september 2010

Funderingar!



Satt på bussen idag påväg till skolan och fick massa speciella tankar i huvudet. Kom och tänka på hur mycket mitt liv har förändrats nu det senaste halvåret och vem som hjälpt mig med allt.
Den personen som jag ska tacka mest av allt är min underbara kompis Kelly Blomkvist! Det va hon som räddade mig från den skiten jag satt i. Det va hon som hjälpte mig upp på benen igen efter en viss person hade tryckt ner mig.
Lättaste sättet att förklara det på är att se mitt liv som ett pussel, innan Kelly förstod vad som hände med mig låg inte en ända bit av de där pusslet på rätt plats. Men sen kom Kelly och började "bygga" ihop pusslet. Först fattade jag inte vad som hände men sen förstod jag hur dåligt jag mådde och hur hemskt mitt liv va! Men tack vare Kelly så är mitt liv helt underbart nu! Alla pusselbitar är på plast igen! Nu är allt helt underbart! Har Min underbara pojkvän Mike Blomkvist, en underbar vän, Kelly själv i detta fall. Jag har även fått tillbaka kontakt med kompisar som jag inte pratat med tack vare en viss person! Men även fått träffa många nya kompisar från Nybro mest. Mitt liv va verkligen hemskt, men nu är det underbart!
Måste bara tacka Kelly för det, du är guld värd gumman! Tack att du finns i mitt liv och gör det så bra! Det är tack vare dig jag mår som jag gör idag och kan stå på egna ben nu! Du räddade mig från skiten jag satt i! Tusen tack!

Sen har vi ju min underbara Mike med! Han har med fått mig att tro mer på mig själv och fått upp mitt självförtroende jätte mycket. Jag mår jätte bra nu och har ett grymt bra förhållande, där allt verkligen känns rätt och en kille som jag verkligen tycker om sjukt mycket! Min alldeles egen Mike Blomkvist!

Kortfattat, hela familjen Blomkvist är underbar! Har även fått många nya kompisar, dom jag fått lära känna fortast och mest nu är Marcus och Simon! Två riktigt roliga typer. Väldigt gulligt att Kelly och Macke är tillsammans nu med. Synd bara att det är en bit mellan trion nu. Men det löser sig nog. Det finns alltid tåg med mera.

Detta inlägg kanske va lite komplicerat att förstå för er som inte vet vad som hänt men va bara tvungen att får ur mig alla tankar. Tänkt på detta hela dagen.

Men ännu en gång, tack Kelly för mitt underbara, nya liv! Och tack alla nya underbara människor som jag fått lära känna och ha en jättekul sommar och höst med!

måndag 6 september 2010

Sova!


Ligger i sängen nu och lyssnar på musik. Riktigt skönt! Imorgon är det skolan igen, 2 super långa lektioner.. usch! Sen blir det stan och köpa laddare till min nya mobil jag har köpt av en kompis! Samsung s5230. Får se om det går bättre imorgon. Idag va dom tydligen slut så jag får spara batteri imorgon och hoppas att det håller till jag kommer hem! Sen blir det att packa till onsdag då jag beger mig till Nybro efter skolan! Plus att det är skolfoto så jag får gå upp typ as tidigt för att hinna gör mig klar! Men men, så är det att vara tjej!

Idag annars har jag varit hos Linnea en stund och pratat skit med henne och fikat massa! I helgen blir det mys och film hos Linnea med våra pojkar! MYSIGT! Laga mat och mysa till en bra film men underbart folk låter som en helt perfekt helg! Så får det bli!

Ja, som jag har sagt innan, jag är väldigt dålig på att uppdatera min blogg men så får det vara! Den första September nu hade Mike och jag 2 månaders dag! Mys hemma i Nybro blev det såklart! Tycker verkligen om honom sjukt mycket! Saknar honom hela tiden vi är ifrån varandra! Jag är verkligen kär på riktigt! Helt underbart! Min underbara Mike Blomkvist! <3

tisdag 31 augusti 2010

Tisdag :)

Hejsan! Just nu sitter jag i soffan hemma och bara tar det lugnt. Jag väntar på att Linnea ska komma hem snart så hon kan färga mitt hår! Chokladbrunt som innan.

Dagen annars idag har varit helt okej! Jobbade på stufvenäs idag. Kul att vara tillbaka! Hoppas verkligen att det blir fler dagar där, alltid lika kul att tjäna pengar, särskilt när man trivs så bra på jobbet som jag gör!

Imorgon åker jag till Nybro och träffar min sötis! Vi har ju varit tillsammans i 2 månader imorgon! Så det blir bara att mysa och ha det bra tillsammans imorgon! Tänk va tiden går fort när man har det bra! Det känns verkligen inte som 2 månader! Men helt underbart är det! Det känns verkligen rätt denna gången! Jag hoppas verkligen detta håller för nu när jag har min Mike är jag lycklig!! Allt känns så bra nu! Så himla skönt!

Men som sagt jag skulle kunna sitta här och skriva hur mycket som helt om MIN Mike! Men det kanske inte skulle bli så kul för er del. Men men, har märkt att jag har varit dålig på att uppdatera här men det får bli så ibland! Har ju skola, jobb, pojkvän och kompisar att tänka på med!

Men nu får ni ha det så bra! Bilder på mitt hår kommer senare ikväll!

fredag 13 augusti 2010

Kärlek!


Pirar i hela magen när jag tänker på dig. Tack att du finns för mig när jag behöver det. Jag mår så bra av din närhet. Du gör mig så glad och full av energi! Att det alltid ska vara så svårt att hitta en bra kille, men när man väl har träffat just honom, vill man verkligen inte släppa honom och så känner jag just nu. Jag vill verkligen inte förlora dig nu när jag hittat en underbar kille som helt enkelt bara är bäst! Jag tycker verkligen om dig sjukt mycket, du är helt jävla underbar! Mike Blomkvist! <3 // Din Alex!

söndag 1 augusti 2010

Helgen!


Nu sitter jag hemma och väntar på att den hemmagjorda pizzan ska bli klar. Mums! Kom hem från Nybro för nån timme sen. Har varit hos min sötis Mike! Mysig helg med film, spel och kul människor! Dröjer nog inte länge till innan jag åker dit igen!

Idag har även jag och Mike 1 månad! Riktigt kul! Hoppas verkligen det blir fler också med en så underbar kille som han är! <3

Ja, det finns nog inte så mycket mer att skriva om just nu! Så ha det så bra allihopa!

torsdag 29 juli 2010

Helgen och veckan!


Kusin och jag i grottan vid deras stuga i Fäxhult!

Helgen var helt underbar ute på Inlägan med Kelly, Mike och Simon! Vi hade det riktigt mysigt och kul tillsammans. Blev mycket pingis spelande! Var nog inte direkt någonting som gick fel där ute mer än att Kelly blev geting stucken och när vi kom ut till stugan så ösregnade det hela dagen, det första vi fick syn på va att det regnade in genom taket i hallen. Så Simon fick borra hål i taket så det inte skulle ruttna! Inte allt för skoj! Men annars hade vi ett par riktigt bra dagar ute i skärgården! Hoppas vi kan göra om det någon gång!

Kom hem i tisdags och då va kusin här! Kul det! Hon åkte med oss ner från Borås! Stannar till söndag troligtvis. Får se om jag är hemma då eller om jag är i Nybro hos Mike!

Imorgon blir det en runda till Torsås och umgås med Linnea som jag inte träffat på över en vecka nu! Saknar diiiig! Vi får ta våran promenad och pratstund! Alltid lika skönt att prata av sig med dig gumman!

Sen såklart så saknar jag redan min Mike Blomkvist! Men ska dit snart, blir nog till helgen eftersom vi har 1 månad då! Tiden går fort när man har kul! Massa pussar på min underbara kille! <3

Men nu ska jag fortsätta flumma med kusin och syster en stund till innan det blir sängen och sova i Mike's gosiga tröja! Sover sjukt bra i den! Godnatt gott folk! <3

fredag 23 juli 2010

Kan inte sova!

Sitter här och kan inte sova. Vet inte varför, har en konstig känsla av någonting men kan inte komma på vad det är, Hmm... Tror det är lite hem längtan! Jag vet ju vad som väntar när jag kommer hem så jag längtar nog ganska mycket till det! Sen sitter jag och pratar med Mike på msn så man saknar honom så sjukt grymt mycket nu! Hade gärna legat i hans säng och gosat med honom nu! Men jag får nöja mig med att prata med honom och gosa med hans tröja jag har! Klarar mig nog tills jag får träffa honom igen.

Tänkte jag skulle bli trött när jag har skrivit av mig lite men vi får väl se hur det går. Vet inte vad jag ska skriva om mer men det får nog bli så för idag. Ska nog komma på någonting som gör mig trött!

Saknar min Mike sjukt mycket! <3

torsdag 22 juli 2010

Borås!


Är hos kusinen i Borås nu. Har varit sjukt trött hela dagen, sov nästan hela vägen hit! Men just nu ligger syster, jag & kusin i sängen och kollar på film.
Ligger här och myser i Mikes tröja! Saknar honom grymt mycket!
På lördag blir det som sagt att åka till in längan med Mike och massa annat roligt folk från Nybro! Lääääääängtar! Hoppas bara att dagarna går fort nu så jag får komma hem till min Mike snart!

Kommer nog ta lite bilder och så här i Borås så dom hamnar nog här eller på Facebook. Får se hur det blir!

Saaaknar min Mike! <3

tisdag 20 juli 2010



(Bilden är tagen i Kristianopel på midsommar.)

Helgen och början på veckan har varit helt underbara! Mike, Kelly, Simon & Linnea har varit här i helgen. Det va nog den roligaste och mysigaste helgen på länge! Brottning, vattenfestivalen, film, mys och mycket mer. Det bestod vår helg av. Hoppas verkligen vi kan gör om detta snart allihopa! Tack att ni finns!

Denna veckan kommer vara ganska full bokad.
Måndag: Stan med Linnea, mycket kul hade vi! efter det, vidare till nybro och allt underbart folk där!

Tisdag: Mys och skoj med Mike och Kelly. Sen hem och packa om i väskan!

Onsdag-Fredag: Borås med familjen! Hoppas det kommer bli kul, det ända som kommer vara jobbigt är att jag saknar redan min Mike!

Lördag-...: Packa om i väskan igen och åka till Inlägan med Kelly, Simon, Mike och kanske Marcus. förhoppningsvis Linnea med! Läääääääääängtar!

Kan bara säga en sak att min pojkvän är bääääääst! Saknar honom redan, ligger i sängen just nu med hans tröja på mig! Gosigt! Men som sagt, ligger i sängen så det blir nog att sova snart, är sjukt trött!

Godnatt!

Mike Blomkvist! <3

torsdag 15 juli 2010

12 timmar!

Nu är det bara 12 timmar kvar innan dom kör från Nybro! Och ja, jag längtar så pass mycket att jag räknar timmar med! Jag saknar min Mike något så fruktansvärt, jag kommer ju inte kunna släppa honom på resten av dagen imorgon! Men det är klart jag saknar Kelly och alla andra roliga människor med! Vi ska ha grymt kul i helgen!

Idag har jag iallafall fått träffa min Linnea! Hon har äntligen kommit hem så nu har vi träffats ett par timmar och pratat av oss massa som vi inte har kunnat göra på en månad nu. Mycket skönt att ha en så bra kompis i närheten som alltid går att prata med! Finns ju inte så gott om såna här i lilla Torsås kommun!

Sen har jag fått träffa min lilla Jakob idag med! Alltid lika söt! Det va länge sen nu!

Läääääääängtar!! <3

onsdag 14 juli 2010

Vill inte vänta längre!


Nu tycker jag det kan bli fredag! Vill verkligen inte vänta länge. Längtar så mycket att jag snart blir tokig. Tiden går ju så fruktansvärt sakta när man väntar på någonting! Men man brukar ju säga " den som väntar på någonting gott, väntar aldrig för länge". Men nu tycker jag att det har gått lite lång tid sen vi träffades sist. Vill träffa dig nu, vill inte vänta i 2 dagar till. Det är hemskt hur Mycket man kan sakna en person! Men så kan det vara när man verkligen tycker om en person! Och det gör jag! Jag kanske är lite tjatig men så är det när man längtar!

Imon kommer Linnea hem iallafall. Men får inte träffa henne då för hon ska tillbringa kvällen med Keno. Men det gör inte så mycket. Får mer tid med henne på Torsdag! Då ska vi färga hennes hår och tagga inför Fredag! Då alla andra kommer hit. Shiit va kul vi ska ha i helgen allihopa!

Lääääängtar! <3

tisdag 13 juli 2010

Läängtar :D


Jaha, nu ligger jag i sängen igen. Ligger och tänker på Mike som sitter i Nybro, synd att det ska vara så långt dit. Men som tur är kommer han hit på fredag. Läängtar som tusan! förhoppningsvis följer Kelly med också. Kul att få träffa henne med. Men shiit va kul vi ska ha i helgen! Vattenfestivalen och allt! måste ladda kameran och se om man kan få lite roliga kort som kan hamna på Facebook sen!

Synd att jag bara är 16, hade jag varit typ 18 och inte haft skolan och tänka på hade jag flyttat till Nybro. allt är så mycket bättre där! man slipper alla falska människor i Torsås. Finns ett fåtal underbara människor här och ni vet vilka ni är! men allt hade varit så grymt mycket bättre om jag hade bott i Nybro just nu! Saknar er alla där! Speciellt familjen Blomkvist!!

Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft. Jag har städat i stugan inför helgen. Man man ska nog inte förvänta sig att den ser ut så efter helgen sen! Men men det ska synas att vi har haft kul med!

måndag 12 juli 2010

Allmänt :)


Ligger i sängen just nu. Fick bara sån lust att skriva av mig, det händer så mycket i mitt liv just nu. Har gjort slut med en kille och träffat en annan som är helt underbar! Denna gången känns det verkligen rätt. Vi träffades genom en av min bästa kompisar. Hoppas verkligen att jag har valt rätt denna gången och det känns så. Helt underbar kille!

Om man jämför med andra personer som är helt åt helvete! Shiit så sur jag blev! Tur jag har Kelly som kan få mig på bättre humör. Sen min underbara Mike med då förstås!

Det finns så mycket jag vill skriva men jag vet inte hur jag ska formulera mig.

Finns lite saker jag längtar till just nu. Den 14de då Linnea kommer hem från Skåne! shiit va kul vi ska ha! Saknar dig verkligen vännen!
Sen så klart saknar jag min Mike som kommer hit den 16de med massa annat kul folk! Då blir det bla. vattenfestivalen! Då ska vi ha riktigt kul! Längtar något så grymt!!

Ny mobil får jag nog skaffa snart med. Det är något konstigt med den just nu. Skärmen slutar inte lysa.. hmm.. måste nog fixa det! Någon som har tips på en bra mobil?

Nehe nu börjar klockan bli mycket och jag vet inte vad mer jag ska skriva om så det får nog bli såhär. Godnatt gott folk!

Mike Blomkvist! <3

måndag 10 maj 2010

Måndag :)

Nu har jag äntligen lagt upp bilderna från resan. Vi hade det jätte bra och vi var trötta när vi kom hem. Det ända som inte var så kul var att när vi kom hem till Sthlm igen så hade någon gjort inbrott i morfars bil och tagit gps:en! Så det blev att åka till närmsta mack och städa bilden från glas och sätta plast där rutan skulle vara och sen fick vi köra så från Sthlm och hem till Torsås.

Min dag idag. Jo, den har väl kanske inte varit toppen. Första lektionen hade jag slutprov i LMK, (livsmedelskunskap). Det gick nog bra tror jag. Efter det hade vi lite genomgång. Sen åkte jag hem för jag hade ont i magen. Var hemma vid 1. Sen skulle jag packa lite för jag ska sova hos älsk inatt. Och då klämde jag min förbannade tumme i garderoben! Inte skönt för fem öre. Tummen blev dubbelt så stor och blå. Hoppas det blir bättre tills imorgon när jag ska vara i köket. Men nu iallafall sitter jag i soffan hemma hos älskling och bara myser! Hoppas er dag har varit bra!

Estland :)

Nu kommer det lite bilder från resan till Estland!



Terminalen i Sthlm.




Älskling och jag i solnedgången första natten på färjan.




Här är familjen + lite av släkten påväg till kalas.




Jag håller älsklings öl medan han tar kort.




Minnes statyn från Estonia.




Utsikten över stan.




Denna bilden får avsluta.

Vi hade en jätte trevlig resa som jag hoppas att vi kommer att göra om snart!

fredag 30 april 2010

Fredag :)

Hejsan allihopa! Nu sitter jag hemma i soffan och är sjuk. Inte speciellt kul. Har ont i halsen och har feber. Hoppas verkligen det blir bättre till imorgon.
För imorgon bär det av mot Stockholm och vidare till Estland. Morfar önskade det som 60 års present att släkten ska följa med till Estland. Hoppas det kommer att bli kul. Jag ska se om jag kan fixa så jag har Internet så jag kan blogga lite om resan.

Så min dag kommer bli så att jag packar lite och förbereder till imorgon. Jag ska hjälpa till lite med disken och tvätten så det ser bra ut här när vi åker och kommer tillbaka på måndag.

Hoppas ni får en bra dag!

fredag 23 april 2010

Fredag :)


Hejsan allihopa! Jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga nu ett tag. Men det är så mycket som har hänt just nu. Det har inte varit så bra nu ett tag. Många människor i min närhet som inte har mått bra som jag och familjen har fått hjälpa.
Plus att vi har förlorat ett djur. Jag har fått avliva min lilla shettis. Inget som jag ville men det va bäst så för henne. Dom som vill veta mer kan ju höra av sig.
Men jag hoppas nu att det ska lugna ner sig ett tag så jag kan få komma tillbaka ner på jorden igen.

Men just nu sitter jag bara och väntar på att vi ska hämta min kusin Casper i skolan och lämna honom hos sin pappa sen blir det en tur in till Ikea med mamma och moster. Skoj! Lite bilder på det kan komma senare när jag är hemma igen.

söndag 21 mars 2010

Söndag :)


Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag, Musse och hans pappa har varit ute och gått i det sköna vårvädret idag. Det kändes riktigt härligt.
Jag har även varit i affären och köpt hårfärg. Jag tänkte att min ur gulliga pojkvän skulle färga mitt hår nu i eftermiddag. Jag kommer att lägga upp lite bilder på det senare under dagen. Så denna dagen har bara varit en slapp dag! Det kan behövas ibland. Och imorgon blir det att bege sig till Öland igen och en ny vecka i skolan. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!

måndag 15 mars 2010

Helgen :)



I helgen har jag bakat lite och nu tänkte jag lägga upp lite bilder. Bakade choklad hjärtan, men jag hade ingen hjärt form så det fick bli vanliga fyrkanter. Men det gick bra det med. dom blev väldigt goda och alla tyckte om dom jätte mycket, så dom blev väldigt lyckade. sen Gjorde jag vit kladdkaka. den blev också väldigt god och omtyckt. blev lite för brun på utan men jag hoppas det blir bättre nästa gång. Vill ni ha recepten så finns dom på min andra blogg, chokladmums.blogsport.com. hoppas att ni har haft en bra helg!

måndag 8 mars 2010

Film :)


Mys kväll igår med älskling. Vi gick till macken och hyrde två filmer och köpte lite godis. Det blev Död Snö och The hunting in connecticut. Två bra filmer som jag rekommenderar till er som gillar rysare. Till det blev det en stor marabouchoklad. Sen blev det bara mys hela kvällen. Riktigt bra söndagskväll. Hoppas att ni med hade det lika bra som jag. Idag är jag ledigt från skolan som många andra med är. Skönt det med. Men nu ska jag ligga här i soffan och bara ta det lugnt hela dagen och vila mig till imorgon. Sista veckan i köket nu sen blir det servering. Ha en bra dag allihopa!

lördag 6 mars 2010

Vad Tycks?


Ny layout på bloggen, hoppas att ni tycker den är bättre för det tycker jag. Det kommer bli fler ändringar senare. Tips tar jag gärna emot. Ha det bra!

Lördag :)

Gud vad jag är dålig på detta! Jag måste börja blogga mer än vad jag gör. Jag är så dålig på att komma på vad jag ska skriva om. Jag måste börja läsa lite mer bloggar och få lite tips. Jag tycker detta är kul men lite svårt. Men är det någon som har bra tips så är jag öppen för förslag. Jag hoppas på att jag hinner baka lite i helgen så jag kan lägga ut lite bilder och recept. Men vi får se hur det blir med det. Vi är lediga från skolan på måndag och det ska bli skönt, en dag extra på helgen. Men som sagt så jag ska bli bättre på detta nu. Ha det bra.

söndag 28 februari 2010

Söndag :)

Jag har märkt själv att jag inte har lagt in alls många inlägg nu på lovet som jag hade tänkt. Jag hade ju tänkt baka lite med men det gick inte bra för min elvisp gick sönder. Det började ryka och lukta bränt så jag fick slänga den. Men imon börjar skolan och jag slutar tidigt, så jag tänkte att jag skulle åka hem och baka lite innan älskling kommer hem. Blir nog mina cupcakes som jag länge har tänkt baka nu men det har inte gått bra utan elvisp. Men nu när jag har en ny så hoppas jag att det kommer att gå mycket bättre. Som sagt så börjar skolan imon igen. Ska bli ganska skönt för jag är grymt rastlös och vill ha någonting att göra. Lite tråkigt att jag inte får sova så länge på morgonen längre men jag överlever nog det med. Men nu ska jag bli lite bättre på att lägga in inlägg på bloggen. Ha det så bra.

lördag 20 februari 2010

Lördag :)


Dagen började med frukost med älskling. Mycket gott. Dagen blev att sitta hemma med älskling och bara ta det lugnt och njuta av lovet. Kvällen blir att sitta hemma hos älskling och titta på film med älskling och Neger. Super mys. Filmer blir: Upp och Where the wild things are. Hoppas dom är bra. Imorgon blir det att göra Taco paj med sallad till middag. Kan lägga ut bild senare. Men nu ska jag mysa med min Älskling! Ha en bra kväll allihopa!

fredag 19 februari 2010

Äntligen lov :D

Hejsan alla :) Nu sitter jag hemma hos älskling igen :) Äntligen lov :D Lovet ska tillbringas med älskling och massa annat kul folk :) Jag hade tänkt baka lite och lägga ut lite bilder m.m på bloggen :) Hoppas det blir bra. Men ikväll blir det Pizza som dom flesta Fredagar brukar bli :P Jag ska troligtvis klippa mig, färga håret och skaffa hårförläning nu på lovet :) Kan lägga in lite bilder på det med sen :) Men nu ska jag bara sitta i soffan och njuta av lovet :) Någon som har ett bra tips på film under lovet så skriv gärna det :)

måndag 15 februari 2010

Måndag :)

Hejsan alla :) Dagen började som vanligt med skola, inte så kul "/ Sen hem och hjälpa mamma lite. Mockade i stallet :) När jag skulle ta in hästarna ville inte den lilla hästen (stjärna) komma in så jag fick rida ut i hagen och hämta henne med den stora hästen (Drambo) :) Det va lite kul :) Plumsa runt i all snö:) Men allt gick bra tillslut:) Hoppas ni med har haft en bra dag :)

fredag 12 februari 2010

fredags mys :)


Idag blir det lite fredags mys med pizza :) Jag, älskling, Totte och en som hjälper till att bygga om toaletten :) hoppas det blir mer mys idag med älskling :) vi ska kolla på någon bra film ikväll vet jag :) någon som har ett bra förslag på film? :) skriv gärna om du vet någon bra film :)
Hejsan alla glada :) Nu har jag skapat en blogg för personligt användande :) Här kommer det att skrivas om min vardag och lite så, jag hoppas att det kommer vara någon som läser på min blogg :) För er som inte vet så mkt om mig så är jag en tjej på 16 år som bor i Torsås. Jag har en helt underbar pojkvän som heter Rasmus :D <3 Jag går i skolan på Öland, hotell och restaurang :) Jag trivs jättebra där och tänker plugga till kock :) Det va lite om mig om min blogg :) Ha det så bra :D