torsdag 29 juli 2010

Helgen och veckan!


Kusin och jag i grottan vid deras stuga i Fäxhult!

Helgen var helt underbar ute på Inlägan med Kelly, Mike och Simon! Vi hade det riktigt mysigt och kul tillsammans. Blev mycket pingis spelande! Var nog inte direkt någonting som gick fel där ute mer än att Kelly blev geting stucken och när vi kom ut till stugan så ösregnade det hela dagen, det första vi fick syn på va att det regnade in genom taket i hallen. Så Simon fick borra hål i taket så det inte skulle ruttna! Inte allt för skoj! Men annars hade vi ett par riktigt bra dagar ute i skärgården! Hoppas vi kan göra om det någon gång!

Kom hem i tisdags och då va kusin här! Kul det! Hon åkte med oss ner från Borås! Stannar till söndag troligtvis. Får se om jag är hemma då eller om jag är i Nybro hos Mike!

Imorgon blir det en runda till Torsås och umgås med Linnea som jag inte träffat på över en vecka nu! Saknar diiiig! Vi får ta våran promenad och pratstund! Alltid lika skönt att prata av sig med dig gumman!

Sen såklart så saknar jag redan min Mike Blomkvist! Men ska dit snart, blir nog till helgen eftersom vi har 1 månad då! Tiden går fort när man har kul! Massa pussar på min underbara kille! <3

Men nu ska jag fortsätta flumma med kusin och syster en stund till innan det blir sängen och sova i Mike's gosiga tröja! Sover sjukt bra i den! Godnatt gott folk! <3

fredag 23 juli 2010

Kan inte sova!

Sitter här och kan inte sova. Vet inte varför, har en konstig känsla av någonting men kan inte komma på vad det är, Hmm... Tror det är lite hem längtan! Jag vet ju vad som väntar när jag kommer hem så jag längtar nog ganska mycket till det! Sen sitter jag och pratar med Mike på msn så man saknar honom så sjukt grymt mycket nu! Hade gärna legat i hans säng och gosat med honom nu! Men jag får nöja mig med att prata med honom och gosa med hans tröja jag har! Klarar mig nog tills jag får träffa honom igen.

Tänkte jag skulle bli trött när jag har skrivit av mig lite men vi får väl se hur det går. Vet inte vad jag ska skriva om mer men det får nog bli så för idag. Ska nog komma på någonting som gör mig trött!

Saknar min Mike sjukt mycket! <3

torsdag 22 juli 2010

Borås!


Är hos kusinen i Borås nu. Har varit sjukt trött hela dagen, sov nästan hela vägen hit! Men just nu ligger syster, jag & kusin i sängen och kollar på film.
Ligger här och myser i Mikes tröja! Saknar honom grymt mycket!
På lördag blir det som sagt att åka till in längan med Mike och massa annat roligt folk från Nybro! Lääääääängtar! Hoppas bara att dagarna går fort nu så jag får komma hem till min Mike snart!

Kommer nog ta lite bilder och så här i Borås så dom hamnar nog här eller på Facebook. Får se hur det blir!

Saaaknar min Mike! <3

tisdag 20 juli 2010



(Bilden är tagen i Kristianopel på midsommar.)

Helgen och början på veckan har varit helt underbara! Mike, Kelly, Simon & Linnea har varit här i helgen. Det va nog den roligaste och mysigaste helgen på länge! Brottning, vattenfestivalen, film, mys och mycket mer. Det bestod vår helg av. Hoppas verkligen vi kan gör om detta snart allihopa! Tack att ni finns!

Denna veckan kommer vara ganska full bokad.
Måndag: Stan med Linnea, mycket kul hade vi! efter det, vidare till nybro och allt underbart folk där!

Tisdag: Mys och skoj med Mike och Kelly. Sen hem och packa om i väskan!

Onsdag-Fredag: Borås med familjen! Hoppas det kommer bli kul, det ända som kommer vara jobbigt är att jag saknar redan min Mike!

Lördag-...: Packa om i väskan igen och åka till Inlägan med Kelly, Simon, Mike och kanske Marcus. förhoppningsvis Linnea med! Läääääääääängtar!

Kan bara säga en sak att min pojkvän är bääääääst! Saknar honom redan, ligger i sängen just nu med hans tröja på mig! Gosigt! Men som sagt, ligger i sängen så det blir nog att sova snart, är sjukt trött!

Godnatt!

Mike Blomkvist! <3

torsdag 15 juli 2010

12 timmar!

Nu är det bara 12 timmar kvar innan dom kör från Nybro! Och ja, jag längtar så pass mycket att jag räknar timmar med! Jag saknar min Mike något så fruktansvärt, jag kommer ju inte kunna släppa honom på resten av dagen imorgon! Men det är klart jag saknar Kelly och alla andra roliga människor med! Vi ska ha grymt kul i helgen!

Idag har jag iallafall fått träffa min Linnea! Hon har äntligen kommit hem så nu har vi träffats ett par timmar och pratat av oss massa som vi inte har kunnat göra på en månad nu. Mycket skönt att ha en så bra kompis i närheten som alltid går att prata med! Finns ju inte så gott om såna här i lilla Torsås kommun!

Sen har jag fått träffa min lilla Jakob idag med! Alltid lika söt! Det va länge sen nu!

Läääääääängtar!! <3

onsdag 14 juli 2010

Vill inte vänta längre!


Nu tycker jag det kan bli fredag! Vill verkligen inte vänta länge. Längtar så mycket att jag snart blir tokig. Tiden går ju så fruktansvärt sakta när man väntar på någonting! Men man brukar ju säga " den som väntar på någonting gott, väntar aldrig för länge". Men nu tycker jag att det har gått lite lång tid sen vi träffades sist. Vill träffa dig nu, vill inte vänta i 2 dagar till. Det är hemskt hur Mycket man kan sakna en person! Men så kan det vara när man verkligen tycker om en person! Och det gör jag! Jag kanske är lite tjatig men så är det när man längtar!

Imon kommer Linnea hem iallafall. Men får inte träffa henne då för hon ska tillbringa kvällen med Keno. Men det gör inte så mycket. Får mer tid med henne på Torsdag! Då ska vi färga hennes hår och tagga inför Fredag! Då alla andra kommer hit. Shiit va kul vi ska ha i helgen allihopa!

Lääääängtar! <3

tisdag 13 juli 2010

Läängtar :D


Jaha, nu ligger jag i sängen igen. Ligger och tänker på Mike som sitter i Nybro, synd att det ska vara så långt dit. Men som tur är kommer han hit på fredag. Läängtar som tusan! förhoppningsvis följer Kelly med också. Kul att få träffa henne med. Men shiit va kul vi ska ha i helgen! Vattenfestivalen och allt! måste ladda kameran och se om man kan få lite roliga kort som kan hamna på Facebook sen!

Synd att jag bara är 16, hade jag varit typ 18 och inte haft skolan och tänka på hade jag flyttat till Nybro. allt är så mycket bättre där! man slipper alla falska människor i Torsås. Finns ett fåtal underbara människor här och ni vet vilka ni är! men allt hade varit så grymt mycket bättre om jag hade bott i Nybro just nu! Saknar er alla där! Speciellt familjen Blomkvist!!

Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft. Jag har städat i stugan inför helgen. Man man ska nog inte förvänta sig att den ser ut så efter helgen sen! Men men det ska synas att vi har haft kul med!

måndag 12 juli 2010

Allmänt :)


Ligger i sängen just nu. Fick bara sån lust att skriva av mig, det händer så mycket i mitt liv just nu. Har gjort slut med en kille och träffat en annan som är helt underbar! Denna gången känns det verkligen rätt. Vi träffades genom en av min bästa kompisar. Hoppas verkligen att jag har valt rätt denna gången och det känns så. Helt underbar kille!

Om man jämför med andra personer som är helt åt helvete! Shiit så sur jag blev! Tur jag har Kelly som kan få mig på bättre humör. Sen min underbara Mike med då förstås!

Det finns så mycket jag vill skriva men jag vet inte hur jag ska formulera mig.

Finns lite saker jag längtar till just nu. Den 14de då Linnea kommer hem från Skåne! shiit va kul vi ska ha! Saknar dig verkligen vännen!
Sen så klart saknar jag min Mike som kommer hit den 16de med massa annat kul folk! Då blir det bla. vattenfestivalen! Då ska vi ha riktigt kul! Längtar något så grymt!!

Ny mobil får jag nog skaffa snart med. Det är något konstigt med den just nu. Skärmen slutar inte lysa.. hmm.. måste nog fixa det! Någon som har tips på en bra mobil?

Nehe nu börjar klockan bli mycket och jag vet inte vad mer jag ska skriva om så det får nog bli såhär. Godnatt gott folk!

Mike Blomkvist! <3