tisdag 21 september 2010

Hemma nu!



Nu är jag hemma igen efter en lång dag i skolan! Datorkunskap i 3,5 timme och sen projekt och företagande i 3,5 timme! Väldigt seg dag... Sov hela buss resan hem!
Är lite dålig på att uppdatera här på bloggen men här kommer mest ut tankar och så när jag måste skriva av mig lite hade jag tänkt.
Känns som om det är ganska mycket som händer nu. Orkar inte dra upp allt.

Imon beger jag mig till Underbara Mike igen! Helgen ska med spenderas med Mike, vart får vi se! Även ledig på måndag så det blir lång helg denna helgen som kommer nu! Nästa helg är FULL packad verkligen! Skördefest, servering, Kelly och Macke kommer hem, projekt arbete med skolan! Usch blir trött av att bara tänka på det! Men Men...

Saknar Kelly väldigt mycket med, har inte träffat henne nu på väldigt länge och vi hade ett ganska känslosamt samtal föra veckan! Det gjorde bara att man saknar en underbar vän mer! <3

Tycker verkligen om min Mike sjukt mycket! <3

tisdag 14 september 2010

Funderingar!



Satt på bussen idag påväg till skolan och fick massa speciella tankar i huvudet. Kom och tänka på hur mycket mitt liv har förändrats nu det senaste halvåret och vem som hjälpt mig med allt.
Den personen som jag ska tacka mest av allt är min underbara kompis Kelly Blomkvist! Det va hon som räddade mig från den skiten jag satt i. Det va hon som hjälpte mig upp på benen igen efter en viss person hade tryckt ner mig.
Lättaste sättet att förklara det på är att se mitt liv som ett pussel, innan Kelly förstod vad som hände med mig låg inte en ända bit av de där pusslet på rätt plats. Men sen kom Kelly och började "bygga" ihop pusslet. Först fattade jag inte vad som hände men sen förstod jag hur dåligt jag mådde och hur hemskt mitt liv va! Men tack vare Kelly så är mitt liv helt underbart nu! Alla pusselbitar är på plast igen! Nu är allt helt underbart! Har Min underbara pojkvän Mike Blomkvist, en underbar vän, Kelly själv i detta fall. Jag har även fått tillbaka kontakt med kompisar som jag inte pratat med tack vare en viss person! Men även fått träffa många nya kompisar från Nybro mest. Mitt liv va verkligen hemskt, men nu är det underbart!
Måste bara tacka Kelly för det, du är guld värd gumman! Tack att du finns i mitt liv och gör det så bra! Det är tack vare dig jag mår som jag gör idag och kan stå på egna ben nu! Du räddade mig från skiten jag satt i! Tusen tack!

Sen har vi ju min underbara Mike med! Han har med fått mig att tro mer på mig själv och fått upp mitt självförtroende jätte mycket. Jag mår jätte bra nu och har ett grymt bra förhållande, där allt verkligen känns rätt och en kille som jag verkligen tycker om sjukt mycket! Min alldeles egen Mike Blomkvist!

Kortfattat, hela familjen Blomkvist är underbar! Har även fått många nya kompisar, dom jag fått lära känna fortast och mest nu är Marcus och Simon! Två riktigt roliga typer. Väldigt gulligt att Kelly och Macke är tillsammans nu med. Synd bara att det är en bit mellan trion nu. Men det löser sig nog. Det finns alltid tåg med mera.

Detta inlägg kanske va lite komplicerat att förstå för er som inte vet vad som hänt men va bara tvungen att får ur mig alla tankar. Tänkt på detta hela dagen.

Men ännu en gång, tack Kelly för mitt underbara, nya liv! Och tack alla nya underbara människor som jag fått lära känna och ha en jättekul sommar och höst med!

måndag 6 september 2010

Sova!


Ligger i sängen nu och lyssnar på musik. Riktigt skönt! Imorgon är det skolan igen, 2 super långa lektioner.. usch! Sen blir det stan och köpa laddare till min nya mobil jag har köpt av en kompis! Samsung s5230. Får se om det går bättre imorgon. Idag va dom tydligen slut så jag får spara batteri imorgon och hoppas att det håller till jag kommer hem! Sen blir det att packa till onsdag då jag beger mig till Nybro efter skolan! Plus att det är skolfoto så jag får gå upp typ as tidigt för att hinna gör mig klar! Men men, så är det att vara tjej!

Idag annars har jag varit hos Linnea en stund och pratat skit med henne och fikat massa! I helgen blir det mys och film hos Linnea med våra pojkar! MYSIGT! Laga mat och mysa till en bra film men underbart folk låter som en helt perfekt helg! Så får det bli!

Ja, som jag har sagt innan, jag är väldigt dålig på att uppdatera min blogg men så får det vara! Den första September nu hade Mike och jag 2 månaders dag! Mys hemma i Nybro blev det såklart! Tycker verkligen om honom sjukt mycket! Saknar honom hela tiden vi är ifrån varandra! Jag är verkligen kär på riktigt! Helt underbart! Min underbara Mike Blomkvist! <3