söndag 28 februari 2010

Söndag :)

Jag har märkt själv att jag inte har lagt in alls många inlägg nu på lovet som jag hade tänkt. Jag hade ju tänkt baka lite med men det gick inte bra för min elvisp gick sönder. Det började ryka och lukta bränt så jag fick slänga den. Men imon börjar skolan och jag slutar tidigt, så jag tänkte att jag skulle åka hem och baka lite innan älskling kommer hem. Blir nog mina cupcakes som jag länge har tänkt baka nu men det har inte gått bra utan elvisp. Men nu när jag har en ny så hoppas jag att det kommer att gå mycket bättre. Som sagt så börjar skolan imon igen. Ska bli ganska skönt för jag är grymt rastlös och vill ha någonting att göra. Lite tråkigt att jag inte får sova så länge på morgonen längre men jag överlever nog det med. Men nu ska jag bli lite bättre på att lägga in inlägg på bloggen. Ha det så bra.

lördag 20 februari 2010

Lördag :)


Dagen började med frukost med älskling. Mycket gott. Dagen blev att sitta hemma med älskling och bara ta det lugnt och njuta av lovet. Kvällen blir att sitta hemma hos älskling och titta på film med älskling och Neger. Super mys. Filmer blir: Upp och Where the wild things are. Hoppas dom är bra. Imorgon blir det att göra Taco paj med sallad till middag. Kan lägga ut bild senare. Men nu ska jag mysa med min Älskling! Ha en bra kväll allihopa!

fredag 19 februari 2010

Äntligen lov :D

Hejsan alla :) Nu sitter jag hemma hos älskling igen :) Äntligen lov :D Lovet ska tillbringas med älskling och massa annat kul folk :) Jag hade tänkt baka lite och lägga ut lite bilder m.m på bloggen :) Hoppas det blir bra. Men ikväll blir det Pizza som dom flesta Fredagar brukar bli :P Jag ska troligtvis klippa mig, färga håret och skaffa hårförläning nu på lovet :) Kan lägga in lite bilder på det med sen :) Men nu ska jag bara sitta i soffan och njuta av lovet :) Någon som har ett bra tips på film under lovet så skriv gärna det :)

måndag 15 februari 2010

Måndag :)

Hejsan alla :) Dagen började som vanligt med skola, inte så kul "/ Sen hem och hjälpa mamma lite. Mockade i stallet :) När jag skulle ta in hästarna ville inte den lilla hästen (stjärna) komma in så jag fick rida ut i hagen och hämta henne med den stora hästen (Drambo) :) Det va lite kul :) Plumsa runt i all snö:) Men allt gick bra tillslut:) Hoppas ni med har haft en bra dag :)

fredag 12 februari 2010

fredags mys :)


Idag blir det lite fredags mys med pizza :) Jag, älskling, Totte och en som hjälper till att bygga om toaletten :) hoppas det blir mer mys idag med älskling :) vi ska kolla på någon bra film ikväll vet jag :) någon som har ett bra förslag på film? :) skriv gärna om du vet någon bra film :)
Hejsan alla glada :) Nu har jag skapat en blogg för personligt användande :) Här kommer det att skrivas om min vardag och lite så, jag hoppas att det kommer vara någon som läser på min blogg :) För er som inte vet så mkt om mig så är jag en tjej på 16 år som bor i Torsås. Jag har en helt underbar pojkvän som heter Rasmus :D <3 Jag går i skolan på Öland, hotell och restaurang :) Jag trivs jättebra där och tänker plugga till kock :) Det va lite om mig om min blogg :) Ha det så bra :D