tisdag 31 augusti 2010

Tisdag :)

Hejsan! Just nu sitter jag i soffan hemma och bara tar det lugnt. Jag väntar på att Linnea ska komma hem snart så hon kan färga mitt hår! Chokladbrunt som innan.

Dagen annars idag har varit helt okej! Jobbade på stufvenäs idag. Kul att vara tillbaka! Hoppas verkligen att det blir fler dagar där, alltid lika kul att tjäna pengar, särskilt när man trivs så bra på jobbet som jag gör!

Imorgon åker jag till Nybro och träffar min sötis! Vi har ju varit tillsammans i 2 månader imorgon! Så det blir bara att mysa och ha det bra tillsammans imorgon! Tänk va tiden går fort när man har det bra! Det känns verkligen inte som 2 månader! Men helt underbart är det! Det känns verkligen rätt denna gången! Jag hoppas verkligen detta håller för nu när jag har min Mike är jag lycklig!! Allt känns så bra nu! Så himla skönt!

Men som sagt jag skulle kunna sitta här och skriva hur mycket som helt om MIN Mike! Men det kanske inte skulle bli så kul för er del. Men men, har märkt att jag har varit dålig på att uppdatera här men det får bli så ibland! Har ju skola, jobb, pojkvän och kompisar att tänka på med!

Men nu får ni ha det så bra! Bilder på mitt hår kommer senare ikväll!

fredag 13 augusti 2010

Kärlek!


Pirar i hela magen när jag tänker på dig. Tack att du finns för mig när jag behöver det. Jag mår så bra av din närhet. Du gör mig så glad och full av energi! Att det alltid ska vara så svårt att hitta en bra kille, men när man väl har träffat just honom, vill man verkligen inte släppa honom och så känner jag just nu. Jag vill verkligen inte förlora dig nu när jag hittat en underbar kille som helt enkelt bara är bäst! Jag tycker verkligen om dig sjukt mycket, du är helt jävla underbar! Mike Blomkvist! <3 // Din Alex!

söndag 1 augusti 2010

Helgen!


Nu sitter jag hemma och väntar på att den hemmagjorda pizzan ska bli klar. Mums! Kom hem från Nybro för nån timme sen. Har varit hos min sötis Mike! Mysig helg med film, spel och kul människor! Dröjer nog inte länge till innan jag åker dit igen!

Idag har även jag och Mike 1 månad! Riktigt kul! Hoppas verkligen det blir fler också med en så underbar kille som han är! <3

Ja, det finns nog inte så mycket mer att skriva om just nu! Så ha det så bra allihopa!