fredag 30 april 2010

Fredag :)

Hejsan allihopa! Nu sitter jag hemma i soffan och är sjuk. Inte speciellt kul. Har ont i halsen och har feber. Hoppas verkligen det blir bättre till imorgon.
För imorgon bär det av mot Stockholm och vidare till Estland. Morfar önskade det som 60 års present att släkten ska följa med till Estland. Hoppas det kommer att bli kul. Jag ska se om jag kan fixa så jag har Internet så jag kan blogga lite om resan.

Så min dag kommer bli så att jag packar lite och förbereder till imorgon. Jag ska hjälpa till lite med disken och tvätten så det ser bra ut här när vi åker och kommer tillbaka på måndag.

Hoppas ni får en bra dag!

fredag 23 april 2010

Fredag :)


Hejsan allihopa! Jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga nu ett tag. Men det är så mycket som har hänt just nu. Det har inte varit så bra nu ett tag. Många människor i min närhet som inte har mått bra som jag och familjen har fått hjälpa.
Plus att vi har förlorat ett djur. Jag har fått avliva min lilla shettis. Inget som jag ville men det va bäst så för henne. Dom som vill veta mer kan ju höra av sig.
Men jag hoppas nu att det ska lugna ner sig ett tag så jag kan få komma tillbaka ner på jorden igen.

Men just nu sitter jag bara och väntar på att vi ska hämta min kusin Casper i skolan och lämna honom hos sin pappa sen blir det en tur in till Ikea med mamma och moster. Skoj! Lite bilder på det kan komma senare när jag är hemma igen.