söndag 21 mars 2010

Söndag :)


Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag, Musse och hans pappa har varit ute och gått i det sköna vårvädret idag. Det kändes riktigt härligt.
Jag har även varit i affären och köpt hårfärg. Jag tänkte att min ur gulliga pojkvän skulle färga mitt hår nu i eftermiddag. Jag kommer att lägga upp lite bilder på det senare under dagen. Så denna dagen har bara varit en slapp dag! Det kan behövas ibland. Och imorgon blir det att bege sig till Öland igen och en ny vecka i skolan. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!

måndag 15 mars 2010

Helgen :)



I helgen har jag bakat lite och nu tänkte jag lägga upp lite bilder. Bakade choklad hjärtan, men jag hade ingen hjärt form så det fick bli vanliga fyrkanter. Men det gick bra det med. dom blev väldigt goda och alla tyckte om dom jätte mycket, så dom blev väldigt lyckade. sen Gjorde jag vit kladdkaka. den blev också väldigt god och omtyckt. blev lite för brun på utan men jag hoppas det blir bättre nästa gång. Vill ni ha recepten så finns dom på min andra blogg, chokladmums.blogsport.com. hoppas att ni har haft en bra helg!

måndag 8 mars 2010

Film :)


Mys kväll igår med älskling. Vi gick till macken och hyrde två filmer och köpte lite godis. Det blev Död Snö och The hunting in connecticut. Två bra filmer som jag rekommenderar till er som gillar rysare. Till det blev det en stor marabouchoklad. Sen blev det bara mys hela kvällen. Riktigt bra söndagskväll. Hoppas att ni med hade det lika bra som jag. Idag är jag ledigt från skolan som många andra med är. Skönt det med. Men nu ska jag ligga här i soffan och bara ta det lugnt hela dagen och vila mig till imorgon. Sista veckan i köket nu sen blir det servering. Ha en bra dag allihopa!

lördag 6 mars 2010

Vad Tycks?


Ny layout på bloggen, hoppas att ni tycker den är bättre för det tycker jag. Det kommer bli fler ändringar senare. Tips tar jag gärna emot. Ha det bra!

Lördag :)

Gud vad jag är dålig på detta! Jag måste börja blogga mer än vad jag gör. Jag är så dålig på att komma på vad jag ska skriva om. Jag måste börja läsa lite mer bloggar och få lite tips. Jag tycker detta är kul men lite svårt. Men är det någon som har bra tips så är jag öppen för förslag. Jag hoppas på att jag hinner baka lite i helgen så jag kan lägga ut lite bilder och recept. Men vi får se hur det blir med det. Vi är lediga från skolan på måndag och det ska bli skönt, en dag extra på helgen. Men som sagt så jag ska bli bättre på detta nu. Ha det bra.